Dick-suggestme.com-griekenlandontdekker.nlEen blik achter de schermen

Welkom op Suggestme.com. Een informatieve reiswebsite boordevol uitleg over vele wereldwijde vakantiebestemmingen. Een plek om inspiratie op te doen over bestemmingen, bezienswaardigheden en activiteiten.

SuggestMe.com is opgezet door Dick, een dertiger met een passie voor reizen en websites. Deze twee hobby’s heb ik in 2019 samengevoegd in de vorm van de website IbizaOntdekker.nl. Vervolgens volgde al snel GriekenlandOntdekker.nl en TurkijeOntdekker.nl. Daarna was ik toe aan iets groters en heb ik SuggestMe.com overgekocht en vervolgens geheel opnieuw gevuld met handige reisinformatie. Een groot project dat veel meer tijd kostte dan verwacht maar met een, al zeg ik het zelf, mooi resultaat.

 

Hoe kunnen de websites worden onderhouden?

Per bestemming vind je het plaatselijke aanbod van goede reisorganisaties. Handig voor de bezoekers en financieel interessant voor ons. Wanneer een bezoeker namelijk via ons naar de website van een reisorganisatie gaat en vervolgens een reis boekt, ontvangen we een (kleine) commissie. De prijs wordt voor de bezoeker niet hoger maar wij kunnen wel de websites blijven onderhouden.

 

Oog voor kwaliteit

Om je te kunnen voorzien van goede toeristische informatie, bezoeken we geregeld vakantiebestemmingen. Ook worden kwalitatieve bronnen gebruikt zoals de toeristische afdelingen van bestemmingen.
Naast goede informatie, streven we ook naar een veilige website met een goede gebruiksvriendelijkheid. Daarom worden trainingen gevolgd om onze kennis te vergroten.

Heb je een vraag, zakelijk voorstel of een tip? Neem gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld via: info@europaontdekker.nl.

 

Waarom heet de website SuggestMe.com?

Het was je vast al opgevallen; de website heeft een Engelstalige domeinnaam. Klopt inderdaad, het was namelijk ooit een (bekende) Engelstalige website. “Suggestme” staat voor “adviseer mij”. Verwijzend naar het vrij innovatieve systeem waar de website vroeger over beschikte. Dit systeem kon populaire bezienswaardigheden traceren aan de hand van social media berichten. Een leuk systeem dat zelfs wereldwijd de aandacht kreeg. Echter waren er technische haken en ogen waardoor SuggestMe.com tegenwoordig niet meer gekoppeld is aan een systeem dat social media platforms afspeurt. Het is nu puur een soort bibliotheek met handige informatie over landen, steden, eilanden en gebieden.

Ondanks dat de website al bomvol informatie staat, blijf ik wekelijks zoeken naar nieuwe informatie. En er wordt momenteel gewerkt aan een Engelstalige versie van de website. Een grote maar leuke klus. Ik ben heel benieuwd hoeveel internationale bezoekers ik de handige reisinspiratie kan gaan aanbieden.

Veel leesplezier en alvast een mooie vakantie gewenst.

 

Bedrijfsgegevens

Postadres (geen bezoekadres):
Dijk Online
Allert Meijerlaan 3
9981NR Uithuizen

KvK: 69891710
BTW: NL001280059B38

Heb je een tip, zakelijk voorstel of iets anders leuks? Stuur dan gerust een E-mailtje naar info@europaontdekker.nl.

© 2024 SuggestMe.com